noiembrie!

Mereu mi-a plăcut felul în care se îmbracă Agnes. Slightly hipsterish, puțin copilăros, dar totuși îmbibat într-un sos acrișor de adolescentă plină de personalitate.

Din prima secundă când am întâlnit-o am știut că voi posta, la un moment dat, un articol de fashion cu ea, pentru că stilul ei nu poate trece neobservat. She’s too cool, guys!

Ei bine, fashion advice-ul de azi? Poartă ce vrei tu. Fii tu, chiar tu, și îmbracă-te așa cum îți pofește inima! La fel cum Agnes poartă ceva mai diferit față de majoritatea tipelor din ziua de azi (cred că toată lumea s-a plictisit de fishnet tights)- o fustă lungă și colorată care aduce un mic sparkle acestui outfit, asotată cu o pereche de vanși nisipii. Și cu zulufii ăia nebuni care zboară precum gândurile în timpul unei ore plictisitoare.

Îmbrăcată în culori tomnatice se potrivește perfect lunii ăsteia ploioase, iar pictura de pe față creează un mic-mare spot luminos care fără nicio îndoială ți-ar atrage atenția dacă ai întâlni-o pe stradă. 🙂 de altfel, nu recomandăm machiajul ăsta pentru o promenadă prin oraș.

P1500219-1

De unde ne-a venit toată povestea asta cu machiajul, cu outift-ul, cu photoshoot-ul în minte? Desigur, noi două de la bun început am pornit de la un concept mai diferit. Mai unsual. Mai altfel. Și ideile noastre s-au potrivit ca un puzzle.

‘Cum ar fi să-ți desenez o pictură de Delaunay pe față?

Și apoi să dansezi prin Bohemia Tea House?

Și să fii cu adevărat tu însăți la acest photoshoot?’

Și, într-adevăr, clipele petrecute cu Agnes au fost unele dintre momentele mele preferate ale acestui an. Probabil de-aia mi-a luat atâta să postez articolul.P1500164-1-1P1500152-1P1500087-1P1500136-1P1500174-1P1500187-1

pe ig: @aglutinare!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s